Moeshow 4. aprill

Olete kõik oodatud Pelgulinna Gümnaasiumi moeshowle!
Kohapeal saate kohvikust endale süüa-juua muretseda, kaunitele kollektsioonidele pilgu peale heita ning esinejaid nautida.

PILET
Eelmüügist 2.-
Kohapealt 3.-

W.I.F.I. ehk What Is Fashion Illusion

„Illusioon ehk eksitaju ehk meelepete on tegeliku objekti moonutatud tajumine või ka kujutamine. Nii nimetatakse ka alusetuid lootusi või täitumatuid unistusi, mida ekslikult peetakse juba teostunuks, samuti silmapetteid ja üleloomulikke nägemusi või imesid, mida näivad teostavat mustkunstnikud.“
Oma riiete, aksessuaaride ning meigiga varjame tihti enda tõelist olemust, enda hirme ning vigu. Me kujundame teiste inimeste arvamust endast teadlikult, valides päeva alguses riided, mis näitavad meie ükskõiksust või kinnisideid, rõõmsat meelt või kurbust, varjavad osasid meie kehadest, millega me rahul ei ole või rõhutavad neid, millega oleme. Nii loob igaüks meist illusiooni, kaitsekilbi teiste pilgu eest.
Moe illusiooni kohtame ka näiteks telekast iluuisutamist vaadates. Kaugelt tundub tihti nagu oleks uisutajad vaevu kaetud. Seda seetõttu, et disainerid on tahtlikult valinud sobivat tooni kanga, et luua meelepete, mis muudab sportlased meie jaoks aktraktiivsemaks, samal ajal neid soojas hoides.
Nii selgub, et Moe Illusioonid jälitavad meid kõikjal, oleme me siis sellest teadlikud või mitte, ning seetõttu saab iga üks leida endale sobiva viisi eneseväljenduseks.


Muu info:
Kirke Kalamats

FB kogukond: https://www.facebook.com/events/580115138750485/


Comments