Õpetajate päev

Esmaspäeval, 5. oktoobril, tähistas Pelgulinna Gümnaasium õpetajate päeva. Traditsiooniliselt võtsid koolis ohjad enda kätte abituriendid, kes moodustasid asendusjuhtkonna ja kes andsid õpetajate asemel asendustunde. Ülesannetega saadi ilma suuremate sekeldustega hakkama ja abiturientidele oli väga põnev astuda üheks päevaks õpetajate kingadesse ja näha õppetöö korralduse telgitaguseid.

Sarnane kogemus oli ka teistel gümnaasiumiõpilastel. Nimelt käisid 10. ja 11. klassid Põhja-Tallinna lasteaedades. Lasteaiaõpetaja tööga tutvuti Kolde lasteaias, Lasteaed Maasikas, Lasteaed Ojakeses, Päkapiku lasteaias, Pääsupesa lasteaias, Kopli lasteaias ja Kelmiküla lasteaias. Lasteaiapered jäid noortega rahule ja järgmisel aastal oodatakse juba uusi õpilasi. 


Pelgulinna Gümnaasiumi õpetajad tähistasid õpetajate päeva pisikese koosviibimisega õpetajate toas, millele järgnes lõunasöök ja õhtul kui tunnid olid läbi mindi Jaak Juske juhtimisel ajaloo rännakule Põhja-Tallinna asumitesse. Bussiga sõideti läbi Pelgulinna, Kopli ja Kalamaja. 



Comments